Lansări de carte 22-28 August 2022

Lansari de carte 22-28 august 2022

Bine ai venit la prima ediție a seriilor noastre de articole săptămânale dedicate lansărilor de carte!

Îți place să fii la curent cu tot ce e nou în lumea literală, să descoperi autori noi sau titluri pe care să le adaugi la colecția ta? Atunci, ai ajuns la locul potrivit. În fiecare spăptămână îți facem cunoscute cele mai importante evenimente de lansare de carte.

Hai sa vedem care sunt noutățile pe care ni le-a adus săptămana 22-28 august 2022:

Lansare de carte de pescuit la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

 • Carte se numeste „Hobby pescuitul la muscă ” si este un volum de specialitate semnat de Vasile Borza, împătimit pescar și inventatorul unui nou nod esențial în pescuitul la muscă.

Paul Surugiu – Fuego – Lansare De Carte – „Confesiuni. Cu Sufletul Pe Scena Vieții”

 • FUEGO se lansează în lumea autorilor români, la editura Bookzone, cu o autobiografie sensibilă și extrem de sinceră.

Lansare De Carte La Muzeul Judetean Arges

 •  Sevastian Tudor a lansat miercuri, 24 august cartea „FC Argeș, primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”, la Muzeul Județean Argeș.

Reședințele regale de la Marea Neagră: casele de vis ale reginelor României” – lansare de carte

 • Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța va lansa, în data de 21 septembrie 2022, un volum dedicat reședințelor regale de la Marea Neagră, volum care reconstituie evoluția palatului regal de la Mamaia și impactul deosebit pe care l-a avut în modernizarea stațiunii. 

Lansare de carte | „Dacă nu poţi să mergi, încearcă să zbori”

 • Muzeul Național al Literaturii Române a găzduit vineri, 2 septembrie 2022, lansarea cărții „Dacă nu poţi să mergi, încearcă să zbori”, de Marinela Drop.

VIDEO Eveniment cultural inedit: lansare de carte la Poșta Brașov

 • Oficiul 1 al Poștei Brașov a găzduit vineri, 26 august un eveniment extrem de interesant: o lansare de carte a unui fost angajat al Poștei Române. Este vorba despre George Tei, autorul care a lucrat timp de 41 de ani la poștă și acum a lansat cartea cu titlul „Scrisori către tine”.

Lansare de carte: „Și-n toamnă înfloresc castanii…” de Adriana-Zâna Ioniță, la Biblioteca Județeană

 • Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț a găzduit, joi 25 august, lansarea cărții „Și-n toamnă înfloresc castanii…” de Adriana-Zâna Ioniță
 • Conform autoarei, “«Și-n toamnă înfloresc castanii…» e o carte a întâlnirilor de răspântii: cu oameni care marchează destine, cu sinele statornic în pofida circumstanțelor, cu limitele – vieții, iubirii, morții, timpului – într-o revelație a întregului ființei, cu mult peste extremitățile bănuite, reînvestite cu noi semnificații.”

Lansare de carte: „Destin de Sisif“ – volum de versuri semnat de Rodica Oniga

 • Sâmbătă, 27 august 2022, la Terasa Culturală a Casei memoriale „George şi Agatha Bacovia“, din Bucureşti, editura „Amurg sentimental“ a organizat lansarea volumului de versuri „Destin de Sisif“, semnat de Rodica Oniga.

Lansare de carte in prima zi a festivalului “Muzica în filmul românesc

 • In prima zia festivalului a avut loc lansarea de carte “Dialogori cu Calinic Arhiepiscopul”, de Nicolae Badiu

Editura Nemira la Comic Con: primele manga în limba română

 • În cadrul festivalului Comic Con, care a avut loc în perioada 26- 28 august la Romexpo, editura Nemira a lansat NEZUMI, primul imprint de manga în limba română. Fanii culturii japoneze au descoperiy în premieră primele volume din seriile „Mireasa Străvechiului Mag” și „Regatele Ruinei”, traduse din limba japoneză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *